Pretul de inchiriere si de asemenea depozitul-garantie sunt calculate pe baza preturilor afisate si vor fi platite la preluarea autoturismului. Plata facuta la momentul inchirierii nu poate, sub nici o conditie, sa fie folosita pentru prelungirea perioadei de inchiriere.

Daca clientul doreste sa prelungeasca perioada de inchiriere, trebuie sa obtina in avans aprobarea scrisa a Proprietarului. Clientul se obliga de asemenea sa plateasca in avans orice prelungire a prezentului contract. 

Platile se pot face in numerar sau carti de credit (VISA, American Express), in Euro, US Dollars sau ROL.

Uleiul, intretinerea autoturismului, TVA-ul si R.C.A. (Asigurarea de raspundere civila auto) sunt incluse in pretul de inchiriere. Combustibilul nu este inclus in pretul de inchiriere.

Pentru perioade mai lungi de inchiriere, Clientul poate negocia pretul de inchiriere.

Clientul se obliga sa plateasca urmatoarele catre Proprietar:

Timpul pentru inchirierea autoturismului specificat in prezentul contract. Durata minima de inchiriere este de 24 ore. Primele 2 ore dupa aceasta sunt gratuite. Pentru orice intarziere mai mare de 2 ore se va taxa o zi intreaga conform pretului mentionat
Orice amenda sau taxa pe care Clientul a primit-o sau o va primi pentru incalcarea regulilor de circulatie sau parcare neregulamentara pe durata prezentului contract
In cazul pierderii cheilor sau documentelor masinii, se va plati o suma forfetara de 150 €
Depozitul-garantie este de 150 € si se va returna integral in cazul in care autoturismul va fi returnat in aceasi stare ca in momentul livrarii, conform procesului verbal incheiat. In caz contrar, Proprietarul va incasa suma necesara repararii autoturismului conform unui deviz facut de un service autorizat.