Clientul se obliga sa nu foloseasca autoturismul in contradictie cu urmatoarele reguli de folosinta:

Autoturismul nu poate fi folosit in contradictie cu legislatia in vigoare privind circulatia pe drumurile publice. In cazul in care Proprietarul este nevoit sa plateasca amenzi, ca urmare a nerespectarii acestei obligatii, acestea vor fi refacturate Clientului, care are obligatia de a le plati in termen de 15 zile de la data facturarii.
Autoturismul nu poate fi folosit pentru transportul contra cost a pasagerilor sau a bunurilor.
Autoturismul nu poate fi folosit pentru transportul ilegal de persoane sau bunuri.
Autoturismul nu poate fi folosit pentru/sau ca autoturism scoala.
Autoturismul nu poate fi folosit in contradictie cu instructiunile de folosire ale producatorului.
Autoturismul nu poate fi condus decat de semnatarul acestui contract sau de orice alta persoana specificata in contractul de inchiriere.
Conducatorul autoturismului trebuie sa fie posesor al unui permis de conducere national sau international de cel putin un an de zile, iar permisul de conducere sa fie obtinut intr-un stat care este membru al Conventiei internationale asupra circulatiei rutiere, incheiata la Viena la 8 noiembrie 1968.
Autoturismul nu poate fi folosit pentru tractarea altui autovehicol sau obiect daca nu are acordul scris al Proprietarului.
Conducatorului autoturismului nu ii este permis sa conduca daca se afla sub influenta alcoolului, drogurilor sau a oricarei alte substante care ii poate afecta viteza de reactie sau starea de constienta
Autoturismul nu poate fi reparat decat intr-un service autorizat si desemnat de catre Proprietar
Autoturismul nu poate fi folosit in competitii, curse sau in teste pentru verificarea performantelor autoturismului.
Autoturismul nu poate fi lasat neincuiat, cu cheile in contact, cu ferestrele sau usile deschise, iar sistemul de alarma va fi activat de fiecare data cand autoturismul este lasat parcat
Clientul se obliga sa returneze autoturismul cu aceeasi cantitate de carburant cu care a preluat autoturismul
Daca autoturismul sufera orice defectiune datorita utilizarii defectuase, Proprietarul isi va rezerva dreptul sa factureze Clientului defectiunea respectiva.
Clientul nu poate sub nici o conditie sa vanda, inchirieze, sau sa garanteze cu autoturismul care face obiectul acestui contract.
Autoturismul inchiriat nu poate fi scos din Romania.

INCALCAREA ORICAREI DIN CONDITIILE DE FOLOSIRE VA ATRAGE AUTOMAT RESPONSABILITATEA FINANCIARA A CLIENTULUI FATA DE PROPRIETAR.